




Miło nam poinformować, że promowanie wyników naszego projektu pt. 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐢 𝐮𝐩𝐨𝐰𝐬𝐳𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐰𝐢𝐞𝐝𝐳𝐲 𝐨 𝐳𝐚𝐰𝐚𝐫𝐭𝐨𝐬́𝐜𝐢 𝐩𝐞𝐤𝐭𝐲𝐧, 𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥𝐨𝐳𝐲 𝐢 𝐛ł𝐨𝐧𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐰 𝐨𝐰𝐨𝐜𝐚𝐜𝐡 𝐢 𝐰𝐚𝐫𝐳𝐲𝐰𝐚𝐜𝐡 nieustannie trwa!
W ramach ostatnich aktywności naukowych i naukowo-popularnych, Prof. Magdalena Frąc zaprezentowała zagadnienia związane z projektem podczas 𝐖𝐚𝐫𝐬𝐳𝐭𝐚𝐭𝐨́𝐰 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐂𝐚𝐟𝐞́, które odbyły się 22 października 2025 w Instytucie Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk a także podczas 𝐗𝐗𝐕𝐈𝐈𝐈 𝐋𝐞𝐭𝐧𝐢𝐞𝐣 𝐒𝐳𝐤𝐨ł𝐲 𝐁𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐳𝐧𝐞𝐣 w Kościerzynie, Polska. Opracowana aplikacja FibreApp spotkała się ze sporym zainteresowaniem wśród uczestników, z czego bardzo się cieszymy i bardzo dziękujemy za zainteresowanie!
Dodatkowe informacje o Warsztatach World Café: https://lnkd.in/gtXMkHmC
Dodatkowe informacje o XXVIII Letniej Szkole Biotechnologicznej: https://bss.ug.edu.pl/
Projekt pt. 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐢 𝐮𝐩𝐨𝐰𝐬𝐳𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐰𝐢𝐞𝐝𝐳𝐲 𝐨 𝐳𝐚𝐰𝐚𝐫𝐭𝐨𝐬́𝐜𝐢 𝐩𝐞𝐤𝐭𝐲𝐧, 𝐜𝐞𝐥𝐮𝐥𝐨𝐳𝐲 𝐢 𝐛ł𝐨𝐧𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐰 𝐨𝐰𝐨𝐜𝐚𝐜𝐡 𝐢 𝐰𝐚𝐫𝐳𝐲𝐰𝐚𝐜𝐡 jest wspierany przez Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego w ramach programu Nauka dla Społeczeństwa II.
Numer projektu: NdS-II/SP/0258/2023/01
Kwota dofinansowania: 1 000 000 PLN
Całkowita wartość projektu: 1 000 000 PLN
Bądźcie z nami na bieżąco, aby nie ominąć kolejnych materiałów!
#MMB #team #structure #mechanics #biomaterials #research #science #agrophysics #PAS #lublin #poland #news #science #society #project #ministry #science #education #opportunity #academic #research #program #inspiration #proud #progress #network #development #journey #experience #exploration


